Word de leider in je niche

Community en leer Platform

Lanceer een volledig community- en leer platform

Voeg een geraffineerde leeromgeving en community management systeem toe aan je bestaande wordpress website of start met een volledig nieuw platform en laat de technische website management aan ons over. Met het Community en Leer Platform haal je de belangrijkste tools in huis om de onbetwiste leider te worden in je niche!

Scoor hoog in Google

Scoor hoog in Google

Alle tools die je nodig hebt om bovenaan te komen in Google

Optimale Conversie

Optimale Conversie

Geavanceerde conversie tools om bezoekers om te zetten in klanten

Professionele Support

Professionele Support

Uitgebreide documentatie en snelle support

Pro Landinsgpaginas

Pro Landinsgpaginas

Alle tools die je nodig hebt om bovenaan te komen in Google

Pro Formulieren

Pro Formulieren

Honderden formulieren en CTA’s die slim getriggerd kunnen worden

Lanceer Strategieën

Lanceer Strategieën

Slimme ‘schaarste en urgentie’ lanceer strategieën.

Snelle servers

Snelle servers

Optimale setup zodat je pagina’s zo snel mogelijk laden

Extra Beveiliging

Extra Beveiliging

Voorkom hacks en spam aanmeldingen

Geen Zorgen

Geen Zorgen

Profiteer van de modernste software en hardware

Inclusief: Meer dan € 3000 jaarlijkse waarde aan premium wordpress licenties

Naast onze eigen integratie tools, instellingen, snelle hosting en technische support biedt het ‘Platform Essentials’ pakket de beste premium plugins in de WordPress wereld. Je krijgt zo out-of-the-box toegang tot meer dan € 3000,- aan jaarlijkse licentie waarde toegevoegd aan je wordpress website. Wij kunnen dit goedkoper aanbieden omdat we de licenties in bulk inkopen. We zorgen dus niet alleen voor een zorgeloze alles-in-één ervaring, maar bieden ook nog eens een enorme besparing op de kosten in het geval je dit zelf zou (laten) maken en onderhouden. 

Ontzettend blij!

Overstappen naar een nieuw leer- community platform doe je niet zomaar. Dat betekent iets voor koppelingen met andere systemen en je hebt te maken met het overzetten van modules en lessen vanuit je oude omgeving. Als je niet oppast veel gedoe dus. We hebben dan ook eerst een lijstje met eisen en wensen gemaakt, de platform challenge gevolgd, en ons goed laten informeren door Elmar.

Dat we een van de eerste deelnemers zouden zijn wisten we, en daar maakte ik me ook wat zorgen over. Onnodig. Ik ben blij dat we de knoop hebben doorgehakt en het eerste programma hebben overgezet naar ons eigen platform van Platform Essentials. De eerste deelnemers zitten er inmiddels in en we hopen dat er veel gaan volgen.

Ontzettend blij met de support van Elmar, als iets niet helemaal duidelijk is, krijgen we heel snel hulp en een oplossing.

Karin Hornstra

Business-coach

Nu is de tijd...

"

"Met een snel veranderende werk- netwerk- én leercultuur in Nederland is NU het moment om je bedrijf klaar te maken voor de toekomst."

Elmar Haker

Platform Essentials

word de leider in je niche