Platform Essentials NL

Vind antwoorden, stel vragen en connect met andere platform gebruikers

Home Forums Support Forum Klant komt na inloggen op wit scherm

 • Klant komt na inloggen op wit scherm

   Elmar bijgewerkt 1 maand, 2 weken geleden 2 Leden · 2 Berichten
 • Margit

  Lid
  maart 26, 2021 at 4:43 pm

  Ik sprak vanochtend een van de deelnemers aan onze training en zij komt na inloggen op een wit scherm. Na enige inspectie zag ik dat het adres waar ze stond mijnwebsite.nl/wp-admin/ was. Logisch dat ze een wit scherm kreeg, want daar mag ze natuurlijk niet bij, maar hoe komt ze daar in vredesnaam terecht?

 • Elmar

  Beheerder
  maart 26, 2021 at 4:52 pm

  Waarschijnlijk heb je ergens een link met deze persoon gedeeld naar https://mijnwebsite.nl/wp-admin/ Als je daarop klikt als niet ingelogde gebruiker dan krijg je het inlogscherm te zien, omdat je ingelogd moet zijn om die content te kunnen bekijken. Maar het systeem onthoudt wat de originele url was waar diegene eigenlijk naartoe wilde. Dus na het inloggen wordt diegene dan direct weer teruggestuurd naar die pagina waar ze dus voor ingelogd moesten zijn. In dit geval is dit echter een admin pagina, dus dan krijg je inderdaad niets te zien als je geen beheerders rechten hebt.

  Controleer dus of je ergens in je communicatie (recente email bijvoorbeeld) ergens een link hebt naar wp-admin.

  Als je vervolgvragen hierover hebt, kun je dan mailen naar [email protected] met meer details? (naam gebruiker en op welke manier ze aangemeld zijn, etc) Dan kan ik hier nader naar kijken.

Log in om te antwoorden.

Originele post
0 van 0 berichten Juni 2018
Nu