Alles in één platform - Professioneel, Kant-en-Klaar en Flexibel

Volledig leer- community en evenementen Platform

Lanceer een volledig alles-in-één leer-, community en evenementen platform voor je niche, geoptimaliseerd voor conversie, SEO en automatische inkomsten.

Start met – of stap over op – onze volledige platform oplossing waarmee je de absolute leider in je niche gaat worden.

Inclusief: Meer dan € 4000 jaarlijkse waarde aan premium Wordpress licenties & hosting

Naast onze eigen integratie tools, instellingen en technische support biedt het volledige ‘Platform Essentials’ pakket de beste premium plugins en hosting in de Wordpress wereld. Je krijgt zo out-of-the-box toegang tot meer dan € 4000,- aan jaarlijkse licentie en hosting waarde toegevoegd aan je wordpress website. 

Nu is de tijd...

"

"Met een snel veranderende werk- netwerk- én leercultuur in Nederland is NU het moment om je bedrijf klaar te maken voor de toekomst."

Elmar Haker

Platform Essentials

Eerst 7 dagen vrijblijvend uitproberen? Start gratis proef

Wat onze klanten zeggen

Ontzettend blij met de support. Als iets niet helemaal duidelijk is, krijgen we heel snel hulp en een oplossing.
Heel fijn dat er zoveel aanpassingsmogelijkheden zijn waardoor ik het platform helemaal 'talormade' kan maken naar mijn wensen. En een grote plus is dat er zo snel gereageerd wordt bij vragen. Dat is heel prettig om snel door te kunnen werken als je net lekker in de flow zit!
Na veel onderzoek gedaan te hebben naar verschillende oplossingen kwam ik uit bij Platform Essentials. Wat mij vooral helpt is dat alles wat je nodig hebt in het Platform Essentials pakket zit. Dat maakt het voor mij overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Wat ook helpt is dat de ondersteuning super goed geregeld is. Het is gewoon in het Nederlands, wat je vaak bij andere oplossingen niet hebt.
Bij het opzetten van mijn online training heb ik enorm veel gehad aan alle support van het Platform. Zoveel lessen, zoveel video’s how to en dan de snelle reacties op vragen van de support, heel fijn! Als ik niet precies begreep hoe ik bepaalde zaken moest instellen (met Mollie, met mijn shoppingcart enz) kreeg ik een korte video waarin het gedemonstreerd werd, super! Ik kan je dit Platform enorm aanraden. Ook mijn website heeft PFE totaal gerestyled en ziet er top uit. Dank je wel Elmar!!

Professioneel, Kant-en-Klaar, Flexibel