Labels Leeromgeving

Afhankelijk van het doel dat je hebt met je leeromgeving kan het nodig zijn om de standaard benamingen van labels in de leeromgeving te wijzigen. Met LearnDash pas je deze labels snel en gemakkelijk aan.

Als je bijvoorbeeld een online sportschool hebt, dan wil je misschien niet het woord ‘cursus’ gebruiken, maar ‘training’, etc.

Je past deze labels naar wens aan via Leeromgeving > Settings, tab ‘Beheer Labels‘:

De standaard benamingen zijn Module, Hoofdstuk, Paragraaf en Toets. In een nieuw platform van Platform Essentials hebben we dit aangepast in Cursus, Les, Subles en Toets.

Pas dit naar wens aan en laat het ons daarna weten, zodat wij de zogenaamde ‘permalinks’ kunnen aanpassen. De url van je cursussen wordt dan bijvoorbeeld jewebsite.nl/trainingen.

Bij Platform Essentials gebruiken we LearnDash, uitgebreid met geavanceerde functionaliteiten. Maar LearnDash alleen is niet genoeg om een succesvol platform te realiseren. Denk maar eens aan een community, SEO optimalisatie en premium paginabouwers. Platform Essentials biedt een alles-in-één platform met geoptimaliseerde servers waar je platform veilig op gehost wordt. Zo krijg je het beste van WordPress, zonder zorgen over licenties, hosting of technisch onderhoud. Jij focust op content, cursussen en de community. Wij op de techniek.

Bekijk hier ons aanbod.